Talentum Foglalkoztatási Központ

A munkavállalás lehetősége minden embert megillet. Az ember számára úgy teljes az élet, hogy ha dolgozhat, ha lehetősége van munkát vállalni, ha érezheti, hogy hasznos, hogy számítanak rá. Így vannak ezzel a fogyatékkal élő vagy pszichiátriai gondokkal küzdők is. Ezek a szempontok vezettek bennünket abban, hogy a hozzánk beérkezők számára munkahelyeket hozzunk létre. Az egyesület 2003 óta védett foglalkoztatást szervez az ellátásában bekerülő emberek részére. A szervezet műhelyei védett foglalkoztatási akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkeznek. 2008 óta fejlesztő foglalkoztatást is indított az egyesület rehabilitációs célból. Ez mellett időszakosan munkaügyi központos támogatással is nyújt foglalkoztatást. Aki képes és szeretne dolgozni az ellátásban lévők közül, azok számára igyekszünk ezt a lehetőséget kialakítani.

A szociális foglalkoztatás tevékenységei: Kertészet: 1 hektáros földterületen gyümölcsös és zöldségtermesztés folyik, valamint 500 m2 fóliaházban primőr áru termelése. Ez egy gyakorló tangazdaság.

Jelentkezés:
Taba Márk Balázs vezetőnél
5650 Mezőberény Kossuth tér 9.

Varrodai munka: népi szőttesek, varrodai termékek készítése kékfestőből
Pic
Kosárfonás: vesszőből készült népi használati termékek készítése
Kábelszerelés, autólámpa testek kapcsolói