Nappali otthonok

Nappali ellátások keretében két célcsoportnak nyújt szolgálatot a Gondozási Központ. Az egyik nappali otthonban fogyatékkal élők ellátása zajlik, a másikban pedig pszichiátriai betegek ellátása. A két nappali otthonban összesen 110 ember ellátása történik. Az Egyesület intézményen belüli foglalkoztatást valósít meg. Közel 100 ellátott számára biztosít valamilyen foglalkoztatási formát.

Fogyatékkal élők nappali ellátása 70 fő részére

A nappali otthon feladata a városban és környékén élő fogyatékos emberek, illetve fogyatékos gyermekek napközbeni ellátását szolgálja. A nappali otthon értelmi, érzékszervi és mozgásszervi fogyatékosok részére nyújt ellátást. Reggel 8-tól délután 16-ig van nyitva, ez időszak alatt szakembereink folyamatos felügyeletet, gondozást nyújtanak részükre. Délben meleg ebédet, valamint tisztálkodási, fürdési lehetőséget biztosítunk részükre. Az intézményben 3 éves kortól vehetünk fel fogyatékos gyermekeket, de a tankötelezettség miatt 16 éves kor után jellemző, hogy jelentkeznek. Működési engedély időpontja: 2002. március 1.

Pic

Jelentkezési lehetőség: Szász Gabriella szakmai vezetőnél
5650 Mezőberény Kossuth tér 9.

Pszichiátria betegek nappali otthona 60 fő részére

A nappali otthon feladata a városban és környékén élő pszichiátriai betegek, idegrendszeri betegséggel küzdők napközbeni ellátásának, gondozásának, fejlesztésének és integrált képzésének megoldása. Reggel 8-tól délután 16-ig van nyitva, ez időszak alatt szakembereink folyamatos felügyeletet, gondozást nyújtanak részükre. Délben meleg ebédet, valamint tisztálkodási, fürdési lehetőséget biztosítunk részükre. Működési engedély: 2008. január 1-től kapta.

Pic

Jelentkezési lehetőség: Barna Eszter szakmai vezetőnél
5650 Mezőberény Deák u. 1.
5650 Mezőberény Kossuth tér 9.