Nappali otthonok

Nappali ellátások keretében két célcsoportnak nyújt szolgálatot a Gondozási Központ. Az egyik nappali otthonban fogyatékkal élők ellátása zajlik, a másikban pedig pszichiátriai betegek ellátása.
A két nappali otthonban összesen 110 ember ellátása történik.
Az Egyesület intézményen belüli foglalkoztatást valósít meg. Közel 100 ellátott számára biztosít valamilyen foglalkoztatási formát.

Fogyatékkal élők nappali ellátása 50 fő részére

A nappali otthon feladata a városban és környékén élő fogyatékos emberek, illetve fogyatékos gyermekek napközbeni ellátását szolgálja. A nappali otthon értelmi, érzékszervi és mozgásszervi fogyatékosok részére nyújt ellátást.
Reggel 8-tól délután 16-ig van nyitva, ez időszak alatt szakembereink folyamatos felügyeletet, gondozást nyújtanak részükre.
Délben meleg ebédet, valamint tisztálkodási, fürdési lehetőséget biztosítunk részükre. Az intézményben 3 éves kortól vehetünk fel fogyatékos gyermekeket, de a tankötelezettség miatt 16 éves kor után jellemző, hogy jelentkeznek.
Működési engedély időpontja: 2002. március 1.Pszichiátria betegek nappali otthona 60 fő részére

A nappali otthon feladata a városban és környékén élő pszichiátriai betegek, idegrendszeri betegséggel küzdők napközbeni ellátásának, gondozásának, fejlesztésének és integrált képzésének megoldása.
Reggel 8-tól délután 16-ig van nyitva, ez időszak alatt szakembereink folyamatos felügyeletet, gondozást nyújtanak részükre.
Délben meleg ebédet, valamint tisztálkodási, fürdési lehetőséget biztosítunk részükre. Működési engedély: 2008. január 1-től kapta.